Na maanden van geen training is het woensdag 19 augustus weer zover! Eindelijk kunnen we weer trainen! Omdat we allemaal gezond willen blijven volgen we de regels van het RIVM. Met daarnaast een aantal regels voor en van onze club. We vragen je om je aan de regels te houden. Voor jezelf en voor de anderen (binnen en buiten de club).

  1. Blijf thuis als je verkouden bent, veel moet niezen, hoesten en/of keelpijn hebt. Sla gewoon een week over.
  2. Was bij binnenkomst je handen.
  3. De kleedkamers, wc’s en douches kunnen gewoon gebruikt worden toch willen we je vragen om zoveel mogelijk thuis om te kleden.
  4. Toeschouwers zijn niet toegestaan.
  5. Op woensdag houden we 5 minuten eerder op om de volleybal-dames meer ruimte te geven. Indien je wilt douchen wacht dan even buiten. Volleybal begint om 19.15. Je zult dan tot 19.15 moeten wachten totdat je kunt douchen. Deze regel is van toepassing voor de dameskleedkamer. Voor de heren geldt deze regel niet omdat de herenkleedkamer niet door een volgende groep gebruikt hoeft te worden op woensdag.
  6. In de kleedkamers geldt de 1,5 meter regel afstand voor 18 jaar en ouder conform de RIVM regels. Na de training zullen eerst de leden tot 18 jaar de zaal verlaten en eventueel omkleden. Ben je jonger dan 18 maar je vindt het prettiger om afstand te houden dan kan dat natuurlijk en wacht je gewoon even.
  7. Op woensdag moet de praktijk uitwijzen of er voldoende ruimte is voor alle leeftijdsgroepen. Wij vragen iedereen van 13 jaar en ouder om sportschoenen mee te nemen zodat er eventueel een aparte groep buiten kan trainen. Indien blijkt dat het structureel nodig is om een binnen- en buitengroep te maken op woensdag dan zal er een andere oplossing worden gezocht.
  8. Tot slot: Volg altijd de instructies van de trainer(s)!!!!