Op woensdag 19 mei beginnen we weer met de trainingen/lessen in de Kuip. Vooralsnog is de zaal alleen toegankelijk voor leden t/m 17 jaar. Parallel zal er om dezelfde tijd (18-19 uur) buiten voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder ook training worden gegeven. Deze groep moet zich om 18.00 verzamelen buiten bij de hoofdingang. Vandaar zal naar een geschikte plek gelopen worden.

Op zaterdag is de training van 9.30 – 10.30 voor de jeugd t/m 17 jaar in de zaal. Van 10.30 – 11.30 is er voor de 18 plussers weer een buitentraining. Ook dan eerst weer verzamelen buiten bij de hoofdingang.

Voor en tijdens de trainingen houden we ons aan alle Corona maatregelen, alleen op die manier kunnen we gauw weer met z’n allen de zaal in! Dat betekent dus dat je o.a. thuis moet omkleden en toeschouwers zijn in de zaal niet toegestaan.

De online trainingen op woensdag en zaterdag komen hiermee te vervallen. Voorlopig zal er op maandag een online training te volgen zijn vanaf 18.00 uur. Jullie weten reeds hoe het werkt!